Το εκπαιδευτικό προσωπικό


Κυριακή Θεοδοσιάδου

Υπεύθυνη σπουδών, Φιλόλογος

Η Κυριακή Θεοδοσιάδου αποφοίτησε από το Τμήμα Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2007, με κατεύθυνση Παιδαγωγική. Έχει ολοκληρώσει με άριστα δύο μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, στη Διδακτική Μεθοδολογία από το Τμήμα Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής του ΑΠΘ και στην Παιδαγωγική και Νέες Τεχνολογίες από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Είναι υποψήφια Διδάκτωρ Παιδαγωγικής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΠΔΜ.

Έχει συγγράψει μονογραφία με τίτλο “Διδασκαλία και Ετερότητα”, ενώ άρθρα της, που εστιάζουν μεταξύ άλλων στις εκπαιδευτικές ανισότητες, την κριτική σκέψη και την κοινωνική δικαιοσύνη στην εκπαίδευση, έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην προετοιμασία μαθητών στα φιλολογικά μαθήματα Μέσης Εκπαίδευσης, με επιτυχίες σε Γενικές και Πανελλαδικές εξετάσεις.

konstantina-rosiou

Κων/να Ρόσιου

Κοινωνιολόγος

Η Ροσιου Κωνσταντίνα αποφοίτησε από το τμήμα κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης το 2006. Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το μεταπτυχιακό του τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας με κατεύθυνση την διοίκηση των επιχειρήσεων του ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Από το 2008 έως το 2012 εργάστηκε σε πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα με σκοπό την στήριξη και παρακολούθηση ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και ημερίδων που αφορούν στην εφηβική-παιδική ηλικία ειδικότερα αλλά και στην οικογένεια γενικότερα..

kyriakidou-kleio

Κλεονίκη Κυριακίδου

Φιλόλογος

Η Κυριακίδου Κλεονίκη έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος εκπαιδευτικών επιστημονικών συνεδρίων με θέμα τη Διδακτική Νέων και Αρχαίων Ελληνικών, τη Συνεξέταση Γλώσσας & Λογοτεχνίας, την Ειδική Αγωγή & τις Μαθησιακές Δυσκολίες. Εργάζεται ως φιλόλογος, παραδίδοντας ιδιαίτερα και φροντιστηριακά μαθήματα.